mailbox-sophisticated@mail.com
+381 64 1128456
Pogledajte našu prodavnicu, gde kombinujemo vrednosti sa modernom kupovinom. Predstavljamo vam veliki izbor predmeta osmišljenih da ulepšaju vašu svakodnevnu život, a sve je posluženo osmehom i ličnim dodirom.
Kritike
Kupci mogu lako da uporede cene i karakteristike različitih proizvoda.
Nema gužve
Kupci mogu da kupuju u pidžami ako žele!
Lične preporuke
Naša online prodavnica često nudi besplatnu otpremu po porudžbinama određenog iznosa, što vam može uštedeti novac.

Politika kolačića

Ova Politika kolačića objašnjava kako ("Kompanija", "mi", "mi" i "naši") koriste kolačiće i slične tehnologije da bi vas prepoznale kada posetite naš veb sajt na ("Veb lokaciji"). To objašnjava koje su to tehnologije i zašto ih koristimo, kao i vaša prava da kontrolišete našu upotrebu.

U nekim slučajevima možemo da koristimo kolačiće za prikupljanje ličnih informacija ili to postaju lične informacije ako ih kombinujemo sa drugim informacijama.

Šta su kolačići?

Kolačići su male datoteke sa podacima koje se posjete na vaš računar ili mobilni uređaj kada posetite veb lokaciju. Vlasnike veb lokacija široko koriste kolačići kako bi njihove veb lokacije uspele ili radili efikasnije, kao i da bi pružili informacije o izveštavanju.

Kolačići koje je postavio vlasnik veb lokacije (u ovom slučaju ) nazivaju se "kolačići prve strane". Kolačići koje su postavile strane koje nisu vlasnik Veb lokacije nazivaju se "kolačići trećih lica". Kolačići nezavisnih proizvođača omogućavaju da se funkcije ili funkcionalnosti nezavisnih proizvođača obezbede na Veb lokaciji ili preko njih (npr. oglašavanje, interaktivni sadržaj i analitika). Strane koje postavljaju ove kolačiće nezavisnih proizvođača mogu da prepoznaju vaš računar i kada posećuje dati veb sajt, kao i kada posećuje određene druge veb lokacije.

Zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće prve i treće strane koristimo iz više razloga. Neki kolačići su potrebni iz tehničkih razloga da bi naš Veb sajt funkcionisao, a mi ih nazivamo "suštinskim" ili "strogo neophodnim" kolačićima. Drugi kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo i ciljamo interese naših korisnika kako bismo poboljšali iskustvo na našim online svojstvima. Treća lica služe kolačiće preko našeg Veb sajta u svrhe oglašavanja, analitike i drugih namena. Ovo je detaljnije opisano u nastavku.

Kako mogu da kontrolišem kolačiće?

Imate pravo da odlučite da li da prihvatite ili odbijete kolačiće. Prava na kolačiće možete da ostvarite postavljanjem željenih opcija u upravljaču saglasnosti za kolačiće. Upravljač saglasnosti za kolačiće vam omogućava da izaberete koje kategorije kolačića prihvatate ili odbijate. Esencijalni kolačići se ne mogu odbaciti jer su strogo neophodni da bi vam pružili usluge.

Upravljač saglasnosti za kolačiće možete pronaći u baneru sa obaveštenjima i na našem veb sajtu. Ako odaberete da odbijete kolačiće, i dalje možete koristiti naš veb sajt iako je vaš pristup nekim funkcionalnostima i oblastima našeg veb sajta možda ograničen. Takođe možete da podesite ili izmenite kontrole Veb pregledača da biste prihvatili ili odbili kolačiće.

logo logo